Adverteren

Waarom wij advertenties weergeven

Voor de websites worden maandelijkse kosten gemaakt, de kosten zijn voornamelijk de domeinnaam en de hosting. Ook de schrijvers worden beloond met een klein bedrag. Met het adverteren hopen we zowel onze bezoekers als de adverteerders verder te helpen. We vragen de adverteerders dan ook om zoveel mogelijk relevante reclames aan te melden.

Waarom bij ons?

Omdat wij gerichte bezoekers krijgen zullen mensen zich niet irriteren aan uw reclames, het zal als een aanwinst worden gezien. Vaak worden advertenties als storend ervaren en kunnen ze zelfs uw naam verslechten, dat is bij onze websites absoluut niet het geval. Wij vinden het belangrijk dat we uw product of dienst aan een klant kunnen koppelen die ook echt opzoek is naar u. Doordat de websites niet zijn bedoelt als inkomstenbron, kunt u relatief goedkoop adverteren.

Adverteren

U kunt op het moment op alle websites adverteren. De bezoekersaantallen zijn hoog en blijven groeien door het goede onderhoud van de websites. Hieronder ziet u de mogelijkheden en de kosten. Alle kosten zijn enkel een schatting en verschillen per website.

Staande advertenties

Deze advertentieruimte is erg opvallend. Welke pagina of welk blogbericht de mensen ook kijken: Ze zien uw advertentie! De advertentie mag de gehele sidebar waar nog niets is toegevoegd bevatten.

Prijs: Op aanvraag

Review

Wij schrijven een review van uw product. Dit gebeurd alleen op eigen ervaring, maar zal nooit heel negatief zijn. Als we niet tevreden zijn over het product, kunnen we ervoor kiezen om het terug te sturen en nooit een review te plaatsen. De review wordt pas geplaatst als u tevreden bent.

Prijs: Het product
Voorbeeld van een productreview van guppenvoer op guppyaquarium.nl

Gesponsord blogbericht

Omdat we het wel belangrijk vinden dat we goede informatie verspreiden, is het belangrijk dat uw product of dienst bij de betreffende website past. Wij schrijven de tekst, de tekst bevat altijd meer dan 200 woorden. Ook hier geldt dat het bericht pas wordt geplaatst als u tevreden bent.

Voor de prijs is per website te praten. Voor het bedrag zal het bericht permanent worden weergeven op de website. In de lijst met ‘Blogberichten’ zal uw blogpost dan ook zichtbaar zijn. Het blogbericht kan gedurende één jaar nog geheel naar wens door ons worden aangepast, zo vaak als u wilt.

Prijs: Op aanvraag

Wilt u meer informatie of wilt u een advertentie aanvragen? Neem dan contact met ons op.